Mersi mult ptr. retete! O sa incerc sa le fac si eu, desi nu prea mananc de felul meu ceapa, usturoi. O sa incerc in schimb muschiul de vita cu sos alb. Dar nu am idee ce este branza albastra.
Timp de preparare: 10 min
Timpul de gatire: 10 min
Gata in: 20 min
INGREDIENTE
4 felii muschi filé de vita
1 prafuri sare, piper
Pentru sos:
4 linguri smântâna
1 bucata pahar crema brânza
100 g brânza albastra
PREPARARE
Învaţă să pregăteşti corect un muşchi de vită cu sos alb de brânză absolut delicios.
1. Gratarul se încinge bine, iar carnea se frige câte 5 minute pe fiecare parte.
Dupa ce se ia de pe gratar, se presara sare si piper si se pastreaza la cald.
2. Pentru sos, se pun într-o craticioara smântâna, crema de brânza si brânza albastra. Se pun pe foc aproximativ 10 minute, pentru ca cele doua tipuri de brânza sa se topeasca în smântâna.
3. Friptura se serveste imediat cu sosul de brânza si garnitura, dupa gust.
Categoria: Albe, Bucatarie internationala, Carne si fripturi, Carte de bucate, Sosuri, Vita, Vita, vitel
INCEARCA SI...
INGREDIENTE
250 g unt
1 capaâna mare de usturoi
1 ceapa mica
1/2 lingurita ulei
1 legatura patrunjel
piper
PREPARARE
Ai făcut vreodată unt de usturoi? Este bun la fripturi sau chiar pe pâine! Vezi reţeta!
1. Se lasa untul sa se înmoaie la temperatura camerei, iar usturoiul se curaţa, se taie pe din doua si se scoate germenele de la mijloc.
2. Apoi, usturoiul se pune într-o strecuratoare de metal care se asaza pe o oala cu apa pe aragaz. Se lasa 5 minute din momentul în care fierbe apa si apoi se dau deoparte.
3. În robotul mixerului se pune untul moale si taiat cubuleţe, se adauga ceapa, usturoiul si piperul. Se mixeaza întâi o tura-doua si apoi se adauga uleiul care ajuta la mixare.
4. Se pune si patrunjelul si se mixeaza pentru a obţine o pasta fina. Se pune în borcan si se pastreaza la frigider 24 de ore sau la congelator pentru mai mult timp. E bun pe fripturi, dar si pe sandvisuri cu carne sau salam.
Categoria: Albe, Carte de bucate, Sosuri
INCEARCA SI...
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Timp de preparare: 10 min
Timpul de gatire: 10 min
Gata in: 20 min
INGREDIENTE
4 felii muschi filé de vita
1 prafuri sare, piper
Pentru sos:
4 linguri smântâna
1 bucata pahar crema brânza
100 g brânza albastra
PREPARARE
Învaţă să pregăteşti corect un muşchi de vită cu sos alb de brânză absolut delicios.
1. Gratarul se încinge bine, iar carnea se frige câte 5 minute pe fiecare parte.
Dupa ce se ia de pe gratar, se presara sare si piper si se pastreaza la cald.
2. Pentru sos, se pun într-o craticioara smântâna, crema de brânza si brânza albastra. Se pun pe foc aproximativ 10 minute, pentru ca cele doua tipuri de brânza sa se topeasca în smântâna.
3. Friptura se serveste imediat cu sosul de brânza si garnitura, dupa gust.
Categoria: Albe, Bucatarie internationala, Carne si fripturi, Carte de bucate, Sosuri, Vita, Vita, vitel
INCEARCA SI...
Sursa: Muschi de vita cu sos alb - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/muschi-de-vita-cu-sos-alb/#ixzz3O7x2OiXx
Timpul de gatire: 5 min
Gata in: 5 min
INGREDIENTE
250 g unt
1 capaâna mare de usturoi
1 ceapa mica
1/2 lingurita ulei
1 legatura patrunjel
piper
PREPARARE
Ai făcut vreodată unt de usturoi? Este bun la fripturi sau chiar pe pâine! Vezi reţeta!
1. Se lasa untul sa se înmoaie la temperatura camerei, iar usturoiul se curaţa, se taie pe din doua si se scoate germenele de la mijloc.
2. Apoi, usturoiul se pune într-o strecuratoare de metal care se asaza pe o oala cu apa pe aragaz. Se lasa 5 minute din momentul în care fierbe apa si apoi se dau deoparte.
3. În robotul mixerului se pune untul moale si taiat cubuleţe, se adauga ceapa, usturoiul si piperul. Se mixeaza întâi o tura-doua si apoi se adauga uleiul care ajuta la mixare.
4. Se pune si patrunjelul si se mixeaza pentru a obţine o pasta fina. Se pune în borcan si se pastreaza la frigider 24 de ore sau la congelator pentru mai mult timp. E bun pe fripturi, dar si pe sandvisuri cu carne sau salam.
Categoria: Albe, Carte de bucate, Sosuri
INCEARCA SI...
Sursa: Unt de usturoi - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala retete.unica.ro/recipes/unt-de-usturoi/#ixzz3O7vvGztx